ПриватБанк надає послуги мільйонам українців, які мешкають не лише на території України, а й за кордоном.

На офіційній сторінці в Фейсбук банк часто радує українців вигідними пропозиціями та акціями. Але в коментарях можна знайти не тільки схвальні відгуки та обговорення новинок. Під однією з публікацій ПриватБанку, клієнтка установи поскаржилася на негативний досвід роботи з банком.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

За словами жінки вона хотіла зняти зарплатню зі свого рахунку, але грошей вона не отримала. Щоб вирішити проблему, клієнтка банку звернулася на 3700, але оператори відмовилися приймати заявку. Жінка поцікавилася в банку, що їй робити, адже як бути людині, яка розраховувала на ці кошти.

"Як бути людині, яка розраховувала на ці кошти?" цікавиться жінка

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

В самому банку відреагували на скаргу та розповіли, що робити при збої під час видачі коштів. За словами фахівців в такій ситуації повернути кошти можна буде лише піля проведення інкасації. Надлишок коштів буде переведено на карту, з якої ці кошти знімалися.

Але коментар від ПриватБанку в жінки викликав ще більше питань. Її цікавить саме те, яким шляхом дізнаються номер банківської карти, адже оператори відмовилися приймати заявку на повернення коштів. В ПриватБанку попросили надати особисту інформацію, щоб фахівці перевірили всю наявну інформацію.

Відгук про ПриватБанк. Фото: скрін Фейсбук
Відгук про ПриватБанк. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" виплатить власникам пенсійних карток до 25 000 гривень: кому пощастить

Раніше портал Знай інформував, "Поводяться як шахраї": клієнтка Монобанку запевняє, що кошти їй повернули лише після кількох тижнів "морозу"

Також наш портал повідомляв, "Платити не буду": клієнт "Monobank" помітив, що його кредитні гроші "зникають" у різних країнах