"Ощадбанк" оголосив про нову акцію для українців, які оформлять пенсійну картку. Серед претендентів буде розіграно 10 грошових заохочень у розмірі до 25 тисяч гривень. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Українці, які оформили пенсійну картку від Ощадбанку, зможуть отримати шанс на одноразову виплату у розмірі до 25 тисяч гривень. Проте взяти участь у новій акції зможуть далеко не всі громадяни, а лише військовослужбовці.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Як отримати грошовий подарунок:

  • Оформити пенсійну картку Mastercard від Ощада для зарахування військової пенсії;
  • одержати перше зарахування пенсії на картку;
  • здійснити щонайменше одну трансакцію карткою на суму не менше 100 гривень.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Акція діятиме до 9 березня 2024 року та за весь період буде визначено 10 переможців, які отримають грошові призи.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

У "Ощадбанку" наголошують, що одноразова виплата дорівнюватиме військовій пенсійній виплаті відповідного переможця, але при цьому сума не може бути вищою за 25 тисяч гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, поповнювати картку стане зручніше: для клієнтів "Ощадбанку" запровадили нову послугу.

Також наш портал інформував, ПриватБанк готує українцям подарунки під новорічну ялинку: хто може отримати 100 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ніколи не відкривайте тут рахунків!": Клієнтка "Ощадбанку" стверджує, що через 7 років після закриття рахунку їй "навішують" борг.