Один із найбільших українських банків "Monobank", який відомий своїм додатком для сучасних смартфонів, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу українець зауважив, що з його кредитної картки почали пропадати гроші. Найдивніше в його історії те, що гроші знімалися в іноземній валюті таких держав, як Індія, В'єтнам і навіть Австралія.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта Monobank на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

Monobank. Фото скріншот з Youtube
Monobank. Фото скріншот з Youtube

"Маю картку монобанку з кредитним лімітом у 40 тис. грн. Карта віртуальна, фізичну не отримував. Користуюся їй вкрай рідко. Учора зайшов у додаток і виявив, що з кредитного ліміту було списано за різними дрібними транзакціями за два дні близько 34 тис грн.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Валюти списання різні. Серед них австралійські долари, індійські рупії, філіппінські песо, в'єтнамські донги, долари США та ще чогось немає.

Списання дрібними сумами в основному хоча є кілька транзакцій по 200 юсд на Фейсбуці. Про що я відразу ж повідомив на підтримку банку через месенджер в телеграм.

Вони начебто взяли до відома, але при цьому безапеляційно мені заявили, що всі ці списані шахрайським шляхом гроші вважатимуться моїм боргом за яким вони нараховуватимуть відсотки.

Я взагалі вперше стикаюся із подібним ставленням. Хотілося б дізнатися, що із цього приводу говорить судова практика. Оскільки я платити по чужих рахунках не буду", — поділився своєю неприємною історією незадоволений клієнт Monobank.

Відгук невдоволеного клієнта "Monobank", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Monobank", скріншот: Minfin

Нагадаємо, знову треба звикати до готівки? Чи зможуть українці зняти гроші під час блекауту.

Як повідомлялося, "Як з ними боротися?": клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок з 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.

Також, стосується всіх: чому банки можуть блокувати карти.