Європейський союз разом з громадською організацією допомагає українцям продуктовими наборами. Про те, хто може отримати допомогу та як подати заявку, читайте нижче.

Прийом заявок на видачу продуктових наборів проводить ГО "Світ компетенцій" спільно з "Мережею 100% життя Рівного". Гуманітарну допомогу планують видати жителям Умані та Уманського району, в тому числі й ВПО.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Реєстрація доступна вже зараз, а от видача допомоги відбудеться протягом листопада та грудня 2023 року. В рамках проєкту "Підтримка", набори продуктів можуть отримати декілька категорій громадян з групи вразливості.

Категорії вразливості:

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

1) батьки-одинаки, які самі виховують дітей,

2) маломобільні люди віком понад 80 років, які не стоять на обліку в Центрі

3) родини військовослужбовців ЗСУ,

4) родини, в яких є літні люди віком більше 65 років,

5) родини, які піклуються про дітей з інвалідністю.

Подати заявку можна за посиланням.

Гуманітарна допомога, фото благодійного фонду "Планета"
Гуманітарна допомога, фото благодійного фонду "Планета"

Важливо: на одну адресу можна отримати тільки один набір допомоги. Якщо ви допомагаєте літній людині оформити заявку на гуманітарну допомогу, то в контактах вкажіть свій номер телефону. Це потрібно, щоб організатори могли зв'язатися з вами. При відправці заявки уважно перегляньте свої дані та контактну інформацію.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, як отримати безкоштовні продуктові набори від церкви: головні умови

Раніше портал Знай інформував, "Навіть для дітей-переселенців": українці масово скаржаться на крадіжку посилок на "Укрпошті"

Також наш портал повідомляв, українцям безкоштовно видають бебі-бокси та теплі ковдри на зиму: як отримати