Під час війни постраждалих українців підтримують різними способами – видають гроші, продукти та навіть надають житло. На цей раз гуманітарну допомогу запропонувала євангельська церква "Спасіння".
Церква готова надавати продуктові набори переселенцям із Полтави та Полтавської області протягом двох місяців. Охочих отримати допомогу запрошують на зустрічі з 30 жовтня, де й видаватимуть продукти.

Допомога ВПО, скріншот: YouTube
Допомога ВПО, скріншот: YouTube

Українці, які раніше вже отримували допомогу від церкви, цього разу не можуть на неї претендувати. Крім того, є умова – відвідувати годинні зустрічі раз на тиждень, і лише після цього продукти почнуть видавати дорослим, а дітям до 15 років – солодощі. Церква розташована за адресою: місто Полтава, проспект Миру, 24
Також церква попереджає, що відсутність без попередження спричиняє видалення зі списку видачі допомоги, а також закликає не спізнюватися понад 15 хвилин. При реєстрації необхідно мати довідку ВПО на кожного члена сім'ї.

Видача продуктових наборів. Фото: скрін youtube
Видача продуктових наборів. Фото: скрін youtube

Зустрічі проводять у будні дні – об 11 та 14 годині, також є вечірні групи по вівторках о 18 годині (якщо є діти, їх можна привести лише цього дня).

Де заповнити форму для реєстрації:

Нагадаємо, українцям пропонують нову грошову допомогу: як отримати майже по 11 000 грн. на кожного члена сім'ї

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Раніше ми писали про те, що субсидії на комуналку: скільки залишилося часу, щоб оформити допомогу на зиму

Як повідомляв Знай.ua, в українців можуть забрати від 20 до 50% пенсії: кого це торкнеться