Благодійний фонд "Ukraine on palms" відкрив реєстрацію на отримання бебі-боксів для новонароджених дітей та теплих ковдр на зимовий період. Хто і як може отримати допомогу, йдеться на instagram-сторінці організації.

Видача гуманітарної допомоги у вигляді бебі-боксів та теплих ковдр проводиться для певних категорій мешканців Вишневської ОТГ у Бучанському районі Київської області.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Отримати бебі-бокси можуть лише жінки, які перебувають на восьмому-дев'ятому місяці або народили днями. Також обов'язково відноситься до однієї з категорій уразливості:

  • ВПЛ;
  • багатодітні чи малозабезпечені сім'ї;
  • матері-одиначки;
  • дружини військових.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Отримати теплі ковдри на зиму можуть малозабезпечені чи багатодітні сім'ї, а також сім'ї військові та люди з інвалідністю. При отриманні допомоги необхідно надати оригінали документа, що підтверджує особу, ІПН і документ, що підтверджує категорію вразливості.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Попередньо потрібно залишити заявку на отримання допомоги:

Отримати гуманітарну допомогу можна лише за особистого звернення - адресу та дату видачі вказано у реєстраційній формі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, стартувала видача допомоги для ВПО, пенсіонерів та багатодітних сімей: як подати заявку.

Також наш портал інформував, від українців приймають заявки на отримання нової гуманітарної допомоги: пропонують їжу, ліки і не тільки.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, одягнуть, взують і нагодують: українцям пропонують допомогу одразу два благодійні фонди, як подати заявку.