Національний поштовий оператор "Укрпошта" розчаровує дедалі більше клієнтів, які здебільшого скаржаться на затримки доставки, довгі черги та найобурливіше - крадіжку посилок.

Майже під кожним постом компанії у соцмережі Facebook можна побачити десятки коментарів про те, що посилки українців було втрачено чи розкрито з вини "Укрпошти". Більше того, дехто стверджує, що оператор дозволяє собі красти гуманітарну допомогу для дітей-переселенців.

"Не варто зв'язуватися з Укрпоштою, яка краде посилки навіть для дітей-переселенців", "Не майте справ з Укрпоштою, там працюють одні трутні та крадії посилок і жодної відповідальності за свої вчинки не несуть, бо перебувають під дахом Смілянського, Васянович та влади", - пишуть розгнівані клієнти.

Відгук про роботу Укрпошти, скріншот
Відгук про роботу Укрпошти, скріншот

Відгук про роботу Укрпошти, скріншот
Відгук про роботу Укрпошти, скріншот

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Українці не рекомендують іншим користуватися послугами "Укрпошти", адже працівники, за їхніми словами, не несуть жодної відповідальності.

"Хай ваші експерти навчать не красти посилки, навчать працювати ваш персонал. Це буде корисніше для вашого бізнесу, ніж те, що ви придумали з похмілля цього разу", - написав ще один незадоволений українець.

Відгук про роботу Укрпошти, скріншот
Відгук про роботу Укрпошти, скріншот

Нагадаємо, "Укрпошта" залишає клієнтів без опалення: "Здається, що на обігрівачі стрибали"

Раніше ми писали про те, що "Укрпошта" витратить майже 82 млн. на запуск системи грошових переказів під час війни: народ протестує

Як повідомляв Знай.ua, "Чим ви реально займалися?": українці скаржаться на відсутність світла через те, що в ДПЕК "ледаряли влітку"