Те, що українці насилу можуть відправити та отримати посилки через "Укрпошту" - давно не новина. Клієнти регулярно стикаються з раптовим "зникненням" товарів, затримкою доставки і навіть некомпетентністю працівників пошти.

Чергову скаргу українка залишила під постом "Укрпошти" у соцмережі Facebook. Вона іронічно заявила, що для своєчасної доставки посилок потрібно пройти всі кола пекла, а також через приниження.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

"Спочатку треба пройти 7 кіл пекла у відділенні пошти! Бути приниженим і посланим хранительками відділення, яке оселилося там в епоху десь між Мойсеєм і поштовими голубами" - обурилася жінка.

Справа в тому, що робітниці "Укрпошти" не вміють користуватися додатком компанії, в якій і працюють. Отже, клієнти стикаються із проблемами, коли хочуть надіслати посилку, а також із некомпетентністю працівників.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Мила жінка (ні) відмовила мені у допомозі у заповненні додатка, аргументувавши це тим, що вона теж не знає як це зробити! А ХТО ТОДІ ЗНАЄ? Мені сказали заповніть приходьте, а якщо у мене кнопковий телефон наприклад, то можливість відправити посилку дорівнює нулю? " - продовжила вона.

Відгук про роботу Укрпошти, скріншот
Відгук про роботу Укрпошти, скріншот

Нагадаємо, "Це знущання": українець розповів, як "Нова пошта" здирає чималі гроші за посилки для військових

Раніше ми писали про те, що "Київстар" попередив абонентів про необхідність замінити SIM-картки

Як повідомляв Знай.ua, "Суцільна неповага": українець поскаржився, що внести показники світла Yasno просто нереально