"Укрпошта" буде надавати знижку на комісію при оплаті рахунків "Нафтогаз". Споживачі, які звикли оплачувати за комунальні комунальні послуги на пошті, зможуть зекономити 30 %.

Про це повідомляє пресслужба "Нафтогаз".

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

"Оплачуйте рахунки ГК "Нафтогаз України" вигідніше
Укрпошта надає -30% на комісію при оплаті рахунків за спожитий газ у своїх відділеннях."- йдеться у повідомленні.
Пропозиція буде діяти до кінця року.

"Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" й надалі дбатиме, щоб наші сервіси були зручнішими та вигіднішими для вас", - додали у компанії.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Споживачі не дуже зраділи таким щедрим знижкам, адже багато українців сплачують комунальні послуги через онлайн-банкінг. Деякі банки дають можливість це робити без стягнення комісії.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Тож таким чином знижки на "Укрпошті" будуть неактуальні більшості споживачів газу.

"У мобільному застосунку одного банку це взагалі безкоштовно (навіть за рахунок кредитного ліміту)"; "Сплачую через ПБ 24 без всяких комісій"; "Укрпошта бере нормальну комісію при оплаті за комунальні послуги,але старим людям які не дружать з гаджетами їм пофіг." - пишуть споживачі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чому газ горить жовтим і червоним: у "Нафтогазі" пояснили та підказали, що робити українцям.

Також наш портал інформував, три простих кроки: що робити, якщо передали невірні свідчення газового лічильника.

Крім того, ми писали, гроші даремно не пропадуть: у "Нафтогазі" розповіли, куди подіється переплата за газ.