"Укрпошта" збільшує тарифи на популярну послугу. Нові розцінки набирають чинності з 1 листопада 2023 року. За що доведеться платити більше, йдеться на офіційному сайті поштового оператора.

Після дворічної перерви "Укрпошта" переглянула систему тарифів на передплату за друковані видання. Починаючи з 1 листопада, послуга з прийому підписки на періодичні друковані медіа складе 15 гривень без урахування ПДВ.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

У компанії зазначили, що доставка одного екземпляра обійдеться – 4 гривні – для місцевих медіа, 5 гривень – для загальнодержавних медіа.

В "Укрпошті" пояснили, що для перегляду тарифів була ціла низка причин, зокрема уникнення подальших збитків через нерентабельність послуги. Крім того, сервіс доставки планують покращувати.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

"Забезпечити хоча б мінімальну рентабельність надання послуг та уникнути подальших збитків, адже впродовж двох років компанія не переглядала тарифи, тоді як витрати на логістику й заробітні плати зростали", - йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що до підвищення тарифів доставка одного екземпляра загальнодержавної газети коштувала 1,12 гривні, журналу – 4,48 гривні, а місцевих видань – 0,92 та 3,68 гривні відповідно.

Раніше портал Знай повідомляв, час поповнювати аптечку: "Укрпошта" скасувала плату за доставку ліків.

Також наш портал інформував, "Отримувач має": в "Укрпошті" підказали клієнтам, що робити, коли з посилок крадуть їжу та одяг.

Крім того, ми писали, втрата посилки на поштовому відділенні: інструкція як отримати компенсацію за неї.