У одному з готелів на Прикарпатті знайшли дім понад сотня безпритульних котів – вони сюди збігаються один за одним, ніби відчуваючи, що тут їх не образять.

Подробиці зворушливої історії повідомляє Суспільне Закарпаття в сюжеті.

Власниця готелю Інна Кузьменко розповідає журналістам, що тварин не розводили для реклами закладу.

"Ми просто підбираємо їх з вулиці, тому що шкода безпритульних. А деякі самі приходять", - каже Інна.

Господарка котячого готелю Інна, скріншот відео

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

І воно зовсім не дивно – працівники готелю годують тварин тричі на день, зранку та ввечері – сухим кормом, в обід – кашею з рибою. Перші три коти з’явилися тут ще у 2004-му. Проте за останні роки їх кількість значно збільшилася і вже перевалила за сотню пухнастиків.

"Років п’ять тому у нас було 19 котів. Все було добре, і ми не планували більше, поки діти не почали їздити на екскурсії. З того часу нам почали звозити тварин буквально мішками, підкидати під будинок. Найчастіше – хворих. А в нас не притулок, а готель, не пристосований для утримання тварин, тим більше - хворих. Їх багато, вони заражають один одного. Насправді це дуже сумно", - розповідає Інна.

З огляду на те, що тварин стає усе більше, двічі на рік вони проходять медичний огляд. За словами подружжя бізнесменів, на утримання пухнастиків вони витрачають до 30 тисяч гривень щомісяця. Тваринам навіть виділили окреме приміщення, де вони сплять та живуть в холодну пору.

Не зважаючи на таку велику кількість котів, усі вони живуть дружною родиною.
Господарі хочуть зробити окремий будинок-музей, в якому зможуть жити всі підкинуті коти.

«Не думали, що приймемо стільки. Але куди ж їх подінеш? Шкода», - резюмує «котяча мама».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Повернення слонового стрибунця: вчені думали, що цей милий звір вимер півстоліття тому, але помилялися

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тернополян просять прихистити рудих непосид розміром з долоньку- " залишилися без дому!"

Також «Знай.uа " писав, що У київському супермаркеті помітили бридкого "співробітника" серед яєць - " висиджує курчат"