На Заккарпатті нічні "собачі концерти" заважають спати місцевим жителям. Про це розповіла користувачка Еліса Сідей на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в місті Виноградів Закарпатської області собаки виють ночами, що дуже сильно заважає місцевим жителям.

Читайте Знай в Google News!

"Треба в міській раді замість гімну включати депутатам ! Безкоштовний концерт запрошуємо всіх !!! Можу уявити тих людей, які там проживають, як можна спати, тим більше де є діти!"- написала Еліса Сідей.

повідомлення Еліси Сідей , скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До повідомлення вона додала кілька відео, на яких можна побачити лише чорний екран. Не дивлячись на це, на задньому плані чітко чутні голосно гавкаючі собаки.

Geplaatst door Еліса Сідей op Donderdag 20 augustus 2020

Geplaatst door Еліса Сідей op Donderdag 20 augustus 2020

Місцеві жителі не могли пройти повз цього повідомлення і висловили свою думку в коментарях. Практично всі підтвердили, що в місті існує проблема бродячих собак, які дійсно заважають спати ночами.

"І сяк кожен вечір", "В 3 ночі знаю вставати від того як гавкають та розганяти їх", "Ми сьогодні на корятовича проїжаючи нарахували 12 собак", "Хто має сміливість понесіть до мера декілька собак хай співають йому дома, думаю буде радий і тоді прийме якісь міри.", "собак потрібно подкормльювати біля дома управи р..она і вони там будуть собиратись постояно всі з всього міста", "В нас такий гімн теж почти кожен день і вдень і вночі Діти спати не можуть" - написали користувачі.

коментарі до повідомлення Еліси Сідей , скріншот: Facebook

коментарі до повідомлення Еліси Сідей, скріншот: Facebook

коментарі до повідомлення Еліси Сідей, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Львовом оселилися ведмеді, визволені із "зоопарку смерті"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі псих із сірниками спалив десятки собачих будок

Також, "Знай.uа" писав, що центр Тернополя окупувала лисиця