Сьогодні, 19 серпня, близько 4-ї ранку, в пункті пропуску «Дякове» спільна оглядова група прикордонників та митників виявила приховані сигарети.

Під час огляду мікроавтобуса марки «Мерседес», яким на виїзд з України прямував 41-річний громадянин України, на наявність сховку з тютюном вказав службовий собака прикордонників.

Оглянувши ретельніше місце, на яке вказав пес, правоохоронці виявили у підлозі транспортного засобу спеціально виготовлений сховок зі 670 пачками сигарет різних марок.

Тютюнові вироби та транспортний засіб у чоловіка вилучили. Загальна сума оцінки цих речей склала майже 600 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, на Закарпатті патрульні зупинили таксі з нелегальним мігрантом. Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Закарпатської області.

На ДС “Нижні Ворота” закарпатські патрульні, спільно зі співробітниками відділу боротьби з торгівлею людьми ГУНП в Закарпатській області, зупинили автомобіль Opel.

У салоні таксі патрульні виявили іноземця, який не надав посвідку для проживання на території України. Трохи згодом з’ясувалося, що чоловік перебуває в Україні нелегально ще з 2017-го року.

Про подію патрульні поінформували співробітників територіального підрозділу Державної міграційної служби.

Раніше портал "Знай.ua" писав Штраф заплатять самі собі: копи влаштували Uber зі службового авто

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром горе-квартирантка розгромила квартиру і по-тихому змилася-господиня обімліла від жаху

Також портал "Знай.ua" писав, що Незвичайне ДТП відправило дівчину на скутері у зливну яму, відео