Для всіх наших шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важлива інформація від компанії "Yasno" Справа в тому, що деякі споживачі досі не знають, чому їхні показники з лічильників світла можуть показувати дуже схожі цифри, де змінився лише один показник.

Багато споживачів гадають, що таким чином їм "приклеюють" зайві показники і вони через це опиняються у боргах.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Yasno" на запитання клієнта у мережі Facebook.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Клієнт компанії звернувся з такою історією: "Питання. Вже півроку те саме: мені не Ясно, чому в рахунку за вересень показник на 01.10.23:19051, а в рахунку за жовтень на 01.10.23:19050? Такі маніпуляції, у яких формуються неіснуючі борги, тривають майже рік. Зі світу по нитці - голому сорочка? Можна не відповідати, тому що знаю заздалегідь усі ваші "скрипти".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Представники компанії надали відповідь, і заявили, що оскільки абонентські показання лічильника були внесені на 28.09.2023 (раніше за період внесення показань на 01.10.2023), вони були зафіксовані як проміжні.

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Тому на 01.10.2023 було внесено розрахункові свідчення лічильника, які розрахував та надав нам ваш оператор системи розподілу (ОСР).

Розрахункові показання лічильника є постійними, вони змінюються після внесення фактичних показань лічильника у наступному розрахунковому періоді.

Також у компанії нагадали, що для того, щоб рахунки формувалися коректно, необхідно вчасно надавати свідчення: на 1-е число в період за два дні до кінця поточного місяця та по третю кількість нового місяця.

Нагадаємо, гроші списуються, а до одержувача не йдуть: клієнт ПриватБанку б'є на сполох.

Раніше повідомлялося, журналіст Едуард Глеза повідомив про нову схему вручення мобілізаційних повісток: "Активно почали використовувати у великих містах"

Також, на компенсацію можете не розраховувати: коли пошта не несе відповідальності за ваші посилки

Також,