Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок стежать за змінами цінників на важливі продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на всі види курячого м'яса та сало свинини.

Варто одразу розповісти, що до кінця листопада м'ясні продукти на полицях українських супермаркетів продовжують дорожчати.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Курятина, скріншот: YouTube
Курятина, скріншот: YouTube

Вартість курятини

Відповідно до відкритої інформації, станом на 24 листопада, якщо порівнювати за той же період із минулим місяцем, середня вартість курячого стегна підвищилася з 108,24 грн/кг до 124,45 грн/кг. Гомілка додала в ціні з 77,99 грн/кг до 79,95 грн/кг.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тушка додала у ціні з 79,90 грн/кг до 85,90 грн/кг. А ось філе подорожчало із 149,62 грн/кг до 163,97 грн/кг.

Ціни на курятину, скріншот: Minfin
Ціни на курятину, скріншот: Minfin

Вартість сала

Подорожчало у листопаді й домашнє сало з 254,00 грн/кг до 259,00 грн/кг. Його вартість стартує від 199,00 грн/кг (МегаМаркет) та досягає 319,00 грн/кг (Новус). Солоне сало, навпаки, знизилося в ціні з 274,48 грн/кг до 264,44 грн/кг.

Ціни на сало, скріншот: Minfin
Ціни на сало, скріншот: Minfin

Нагадаємо, до 100 гривень за кілограм: українців попередили про подорожчання цитрусових до Нового року.

Раніше повідомлялося, коштовні овочі: українцям розповіли, чи повториться торішній сценарій.

Також, головне - все переварити: українські супермаркети оновили ціни на молоко, кефір, йогурт та вершки.