Для всіх наших шановних читачів, які стосуються заправки авто паливом, є важливі новини. Великі українські мережі АЗС ближче до кінця листопада знизили ціни на бензин і солярку. Проте ціни на газ, навпаки, встигли піднятися.

Про це стало відомо завдяки даними від аналітиків економічного порталу Minfin.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Ще у понеділок, 20 листопада, ціни на бензин А-95 преміум порівняно з попереднім торговим днем ​​знизилися на 18 копійок до 58,05 грн/л. Бензин А-95 подешевшав на 24 копійки до 54,90 грн/л. Середня вартість бензину А-92 знизилася на 55 копійок до 52,58 грн/л.

Ціни на паливо, скріншот: Minfin
Ціни на паливо, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Ціни на паливо, скріншот: Minfin
Ціни на паливо, скріншот: Minfin

Літр дизпалива подешевшав на 49 копійок, до 54,94 грн. А ось цінник на автогаз підскочив на 97 копійок, до 35,37 грн. А от у середу, 22 листопада, середні ціни на автомобільний газ піднялися до 35,54 грн/л. Інші види палива тільки подешевшали.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Відомий український аналітик гурту "А-95" Артем Куюн в ефірі одного з телеканалів заявив, що ціни на автогаз не піднімуться до 40 гривень за літр.

"Я думаю, що 40 гривень – це вже буде межа економічної доцільності використання зрідженого газу. Тому я сподіваюся, ми її не побачимо», - сказав Куюн.

За його словами, на сьогоднішній день ціни на автогаз зростають через два фактори: ажіотаж та дефіцит. Він зазначив, що ринок автогазу в Україні перебудовується, оскільки після початку війни у ​​країні зменшилась кількість автоперевезень.

Нагадаємо, "ПриватБанк" допоможе заощадити: потрібно лише мати карту.

Раніше повідомлялося, у YASNO роздають українцям знижки: є шанс добре заощадити.

Також, у водіїв відлягло від серця: АЗС показали нові ціни на бензини та дизель.