На українських АЗС фіксується зниження цін на бензини та дизельне пальне. Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

Водіїв трохи втішили зміною цін на деякі види палива. Так, з 20 по 21 листопада українські заправні станції знизили вартість дизеля та бензинів. За цей період середня вартість бензину А-95 зменшилась на 0,14 гривні, А-95+ – на 0,18 гривні, а дизеля – на 0,22 гривні.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, на станціях АЗС "Укрнафта" пальне втратило у ціні 1 грн/літр. Бензини А-95 та А-95+ подешевшали до 52,90 та 54,90 гривні за літр, а дизпаливо – до 53,90 гривні за літр.

На 1-1,3 гривні за літр подешевшало дизельне пальне в мережах Shell, Neftek, ZOG та "Фактор". Також ціни переглянули мережі АЗС "БРСМ-Нафта", AMIC, Mango, VostokGaz та інші.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Слід зазначити, що скраплений газ продовжує зростати в ціні. За даними моніторингу, середній цінник на цей вид палива збільшився відразу на 97 копійок і досяг позначки 35,37 гривні за літр. Надалі цінник може бути ще вищим, зокрема якщо Верховна Рада ухвалить рішення про підвищення акцизу.

Автогаз дорожчає. Фото: скрін Мінфін
Автогаз дорожчає. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, буде ривок цін: ближче до зими водії заправлятимуться по-справжньому дорогоцінним паливом.

Також наш портал інформував, бензин не можна змішувати і він не має терміну придатності: міфи про паливо, в які ви досі вірите.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хочеш кататися, доведи в суді: в Україні власників "євроблях" штрафують на 170 тисяч, як уникнути покарання..