Для всіх наших шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, зокрема за газ, є дуже яскравим прикладом того, як клієнти "Нафтогазу" переплачують за рахунками, і не можуть добитися повернення грошей.

Цього разу клієнтка заявила, що у її "особистому кабінеті" хтось уже щось написав, а також розповіла, яким чином облгаз може змінити суми у платіжках за своїми показниками, а не тим, що передають прості споживачі.

Про це стало відомо завдяки відповіді компанії "Нафтогаз" на запитання клієнтки у соціальній мережі Facebook.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

"Хочу поділитися своїм досвідом спілкування з "Нафтогазом". Багаторазово бачила платіжки, сума в яких перевищувала використані куби газу. Кілька разів пропустила, але потім почала сама рахувати та оплачувати за фактичними показниками, а не за приписаними. Почали зараховувати приписані гроші, як борги Написала заяву на перерахунок та повернення переплачених грошей, на мене наїхали перевірками газових приладів, замість того, щоб виправити свою бухгалтерію. Створила кабінет, щоб самій відкоригувати показники, а це неможливо, і ще в моєму кабінеті давно хтось пише, що йому задумається. Якийсь треш. До кого звернутися, щоб припинити таку ситуацію?", - розповіла свою історію клієнтка компанії.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У "Нафтогазі" відповіли, що розрахунок суми до оплати за постачання газу здійснюється виключно на основі даних від Облгазів.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"У разі, якщо за Вашим особовим рахунком здійснено некоректні нарахування обсягу, рекомендуємо Вам звернутися для коригування обсягу до найближчого до Вас центрального офісу або регіональної ділянки Вашого оператора ГРС. Адже розрахунок суми до оплати за постачання газу здійснюється виключно на основі даних від облгазу. Як тільки ми отримаємо скориговані дані від облгазу, за особовим рахунком буде здійснено перерахунок суми до оплати", - відповіли у компанії "Нафтогаз".

Нагадаємо, плутанини з платіжками більше не буде: газовики порадували українців новиною.

Раніше повідомлялося, що доставка блакитного палива: газовики пояснили, за якої умови українці можуть не платити.

Також, лічені тижні до підвищення: у кого виростуть виплати.