На офіційній сторінці "Газмережі", до підприємства звернулася жінка з проханням пояснити до кого потрібно звернутися для установки індивідуального лічильника газу.

Українка хоче встановити пристрій, але коштів для цього в неї немає.

"У мене не виходить - пенсія на той момент була 2800, а зараз 3570". скаржиться жінка

Газові лічильники. Фото: Youtube
Газові лічильники. Фото: Youtube

За словами коментаторки, певний час вона не користувалася газом, тому й написала відповідну заяву через лічильник, який встановлений для всього будинку. Громадянка не користувалася газом понад 10 років, але за доставку блакитного палива регулярно. Жінка вже зверталася до місцевого керівництва, але їй відмовили в безкоштовному встановленні. Пояснивши це тим, що зараз в країні війна.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Зверталася з цим проханням до місцевого керівництва, але почалася війна. І мені сказали, що поки війна установка газових лічильників за рахунок держави проводиться не буде. Купляйте самі і встановлюйте". розповідає українка

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Відповідь компанії

В "Газмережі" відповіли на запитання жінки та порадили їй звернутися до Центру обслуговування клієнтів. При цьому центр необхідно обирати за місцем проживання. Окрім цього потрібно буде написати відповідну заяву до установи.

Звернення до "Газмережі". Фото: скрін
Звернення до "Газмережі". Фото: скрін
Звернення до Газмережі. Фото: скрін

Відповідь "Газмережі". Фото: скрін Фейсбук
Відповідь "Газмережі". Фото: скрін Фейсбук
Відповідь Газмережі. Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, окупанти атакували одну з українських ТЕС: почали енергетичний террор

Раніше портал Знай інформував, "Нафтогаз" зазначив важливий нюанс: на що звернути увагу клієнтам

Також наш портал повідомляв, у "Нафтогазі" пояснили, що робити українцям, якщо дзвонять із приводу боргу: "Його не існує"