Вартість улюблених продуктів українців змінюється мало не щодня. Але не завжди зміна вартості в більшу сторону.

В порівнянні з жовтнем вартість деяких видів риби знизилася на 20, а подекуди на понад 30 гривні. Тому сьогодні ми розповімо як змінилася вартість оселедця, коропа та скумбрії в листопаді.

Оселедець

Оселедець - одна з найбільш популярних риб серед українців. В порівнянні з минулим місяцем його вартість рекордно знизилася. Середня ціна в жовтні - 148,62 гривні, а зараз в можна купити оселедець слабосолений за ціною 114 гривень. За місяць він здешевшав майже на 35 гривень.

Ціни на оселедець. Фото: скрін Мінфін
Ціни на оселедець. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Короп

Не відстає в падінні цін й ціна на живий короп. Середня вартість за кілограм знизилася на понад 20 гривень. Якщо в жовтні можна було купити за 188,22 гривні, то в листопаді лише за 165,95 гривні. А от вартість коропа патраного залишилася на рівні жовтня - 200,45 гривні.

Ціни на короп. Фото: скрін Мінфін
Ціни на короп. Фото: скрін Мінфін

Скумбрія

Ціна на скумбрію не радує українців своєю доступністю. В порівнянні з минулим місяцем, середня вартість кілограма цієї риби знизилася лише на 30 копійок. Зараз її в середньому можна купити за 141,02 гривні, тоді коли в жовтні в супермаркетах її продавали за 141,32 гривні.

Ціни на скумбрію. Фото: скрін Мінфін
Ціни на скумбрію. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, сезон консерв та консервації в супермаркетах: скільки доведеться віддати за кабачкову ікру, шпроти та огірки в листопаді

Раніше портал Знай інформував, борщу багато не буває: супермаркети порадували цінниками на деякі продукти для страви

Також наш портал повідомляв, українці здригнулися від нових цін: вершкове масло, сир та кефір – практично розкіш