Вартість продуктів змінюється мало не щодня, тому завжди потрібно бути в курсі актуальних цін на популярні товари.

Сезон літніх овочів закінчився, тому багато українців перейшли на консервацію або доповнюють страви консервами. Сьогодні ми розповімо вам як змінилися ціни на цю категорію продуктів в листопаді. Дані про середню вартість опублікували на порталі Мінфін.

Кабачкова ікра

Вартість 440 грам банки кабачкової ікри "поповзла" вгору.В порівнянні з жовтнем, ціна зросла майже на 4 гривні: з 71,86 грн до 74,99 гривні. Якщо порівнювати вартість ікри торгової марки "Верес", то тут спостерігається здорожчання продукту з 58,06 до 61,26 грн за 500 гр.

Ціни на кабачкову ікру. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кабачкову ікру. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Консервовані огірки

Цінова тенденція цін на консервовані огірки неоднозначна. Продукт торгової марки "Верес" подорожчав з 86,93 грн до 89,05 грн за 500 грам. А от 900 грамів огірків від "Ніжин" навпаки подешевшали. Тепер вони коштують 153,88 замість жовтневої ціни 155,65 грн.

Шпроти

Ця консерва асоціюється в багатьох з бутербродами та Новим роком. Якщо порівнювати вартість зараз та в жовтні, то шпроти стали доступнішими для українців. Середня вартість 150 грамів "Аквамарин" становить зараз 72,55 грн, тоді як в жовтні довелося віддати 74,68 гривень.

Ціни на шпроти. Фото: скрін Мінфін
Ціни на шпроти. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, листопадовий огляд цін в Україні: цукор та сіль дешевшають, вартість борошна піднімається

Раніше портал Знай інформував, морква подешевшала, а картопля продовжує дорожчати: як зміниться вартість борщового набору до кінця року

Також наш портал повідомляв, цитрусовий рай на полицях: в Україні подешевшали мандарини та лимони, виноград зріс у ціні