Для всіх наших шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важливі новини. Справа в тому, що велика кількість споживачів досі не знає, що потрібно робити, коли підходить питання про підрахунок суми за оплату по доставці газу.

На це питання змогли відповісти спеціалісти з компанії "Нафтогаз". Тут розповіли, що розмір плати за розподілення (доставку) газу розраховується індивідуально для кожного абонента.

Про це стало відомо завдяки відповіді компанії "Нафтогаз" на запитання клієнта у соціальній мережі Facebook.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

Один із клієнтів запитав: "Здрастуйте, як розраховують плату за транспортування газу?".

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" відповіли: "Розмір плати за розподілення (доставку) газу розраховується індивідуально для кожного абонента. За основу розрахунку береться Ваш обсяг споживання газу за минулий "газовий рік": з 1 жовтня до 30 вересня. Цей індивідуальний обсяг використаного природного газу поділяється на 12 рівних частин та множиться на встановлений НКРЕКУ для Оператора ГРМ тариф на послуги з розподілу природного газу".

Клієнт компанії зачепив ще одне питання: "Що робити, якщо неправильно підрахували вартість?".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

На це питання також надали відповідь: "У разі незгоди з певним щомісячним розміром плати за розподіл природного газу, Ви можете звернутися до Центру обслуговування клієнтів за місцем Вашого проживання або надіславши звернення на поштову адресу Вашого Оператора ГРМ. Також Ви можете направити звернення на електронну ящик Вашого Оператора ГРМ. Актуальні контакти оператора ГРМ, Ви можете знайти у відкритих джерелах інформації".

Нагадаємо, борги за блакитне паливо: "Нафтогаз" терміново застеріг українців.

Раніше повідомлялося, платіжки за доставку газу: у "Нафтогазі" розповіли, як вважають суми до оплати.

Також, "Раніше знижка була, а тепер ні": клієнтка "Нафтогаз" скаржиться, що умови виконала, але обіцяного бонусу не отримала.