"Укрпошта" запустила знижку на послуги з доставки посилок. Українці зможуть заощадити до 20%, повідомляється на офіційній facebook-сторінці поштового оператора.

"Укрпошта" регулярно радує українців приємними акціями та бонусами, які дають змогу заощадити на поштових послугах. Наприклад, цього разу українці зможуть відчутно заощадити на відправці посилок до Канади та з неї. В "Укрпошті" зазначили, що розмір знижки на доставку становить до 20%, залежно від виду відправлення.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Вже зараз можемо порадувати наших клієнтів — особливо експортерів — новиною про знижки за маршрутом Україна - Канада. Ваші відправлення в Канаду їхатимуть зі знижкою 10% на великі посилки (до 30 кг) та за наявною знижкою 18% на дрібний пакет Prime (до 2 кг)", - повідомляє поштовий оператор.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила
Показати ще

Крім того, в "Укрпошті" заявили про прискорення логістики посилок у цьому напрямі. Незважаючи на складну ситуацію через повномасштабну війну швидкість доставки з України до Канади становить від 8 до 16 днів.

Раніше портал Знай повідомляв, час поповнювати аптечку: "Укрпошта" скасувала плату за доставку ліків.

Також наш портал інформував, "Одержувач повинен": в "Укрпошті" підказали клієнтам, що робити, коли з посилок крадуть їжу та одяг.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, втрата посилки на поштовому відділенні: інструкція як отримати компенсацію за неї.