Платіжки за комунальні послуги часто негативно вражають українців. Тому, щоб зменшити суми, люди користуються знижками на оплату послуг.

В компанії "Нафтогаз України" нещодавно нагадали про знижку в 1% для клієнтів, які сплачують за газ до 15 числа. Але як виявилося, отримують приємний бонус не всі. До компанії звернулася схвильована жінка та попросила пояснити чому тепер при оплаті їй не надається знижка. Хоча раніше вона її отримувала.

"Раніше за оплату рахунку до 15 числа була знижка 1%, а тепер немає. Чому?" поцікавилася клієнтка

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Представники підприємства попросили надати особовий рахунок жінки, щоб розібратися в ситуації.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Окрім цього, до підприємства звернулася ще одна українка. Вона стверджує, що оплачує рахунки завжди до 15 числа, але знижки ніколи не отримувала. Тому звернулася до Нафтогазу з проханням пояснити чи підпадає оплата через Приват24 до умов нарахування бонусу.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії зазначили, що нарахування обіцяної знижки відбувається при сплаті послуг лише через деякі платіжні сервіси. Серед них: ОК та чат-боте, а саме при оплаті через платіжні системи: Ipai, liqPay, EasyPay, Портмоне а також Монобанк. Тобто, якщо ви оплачуєте через ПриватБанк, то знижка надаватися не буде.

Важливо, якщо ви користуєтеся вищевказаними сервісами для оплати до 15 числа, але знижки не маєте, то ви можете звернутися до компанії "Нафтогаз", щоб розібратися в чому проблема.

Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін
Звернення до "Нафтогазу". Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, тарифи на газ, воду, світло та опалення: експерт з ЖКГ розповів, що буде з цінами у листопаді

Раніше портал Знай інформував, чому газ горить жовтим і червоним: у "Нафтогазі" пояснили та підказали, що робити українцям

Також наш портал повідомляв, українці скаржаться, що "Нафтогаз" вибиває гроші за допомогою шантажу та погроз