Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головних продуктах харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на курячі яйця та олію.

Варто відзначити відразу, що ближче до середини листопада, незважаючи на чутки, цінники на курячі яйця трохи знизилися. При цьому якщо продукція одних виробників подешевшала, то товари від інших компаній навпаки подорожчали.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Курячі яйця. Фото: скрін youtube
Курячі яйця. Фото: скрін youtube

Вартість курячих яєць

Вартість десятка яєць "Квочка" в середньому по супермаркетах у листопаді склала 54,75 грн., а ось у жовтні ціна була вищою – 55,75 грн. А ось яйця бренду "Ясенсвіт" навпаки подорожчали: із 53,84 грн. у жовтні до 55,52 грн. в листопаді.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ціни на яйця, скріншот: Minfin
Ціни на яйця, скріншот: Minfin

Вартість олії

Середні ціни на олію у листопаді порівняно з жовтнем змінювалися по-різному. Так, олія "Олейна" 850 мл у супермаркетах подорожчала – з 54,77 грн. до 60,27 грн. за пляшку, а олія "Щедрий Дар" 850 мл подешевшала з 59,03 грн. до 54,20 грн. за пляшку.

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Нагадаємо, відбивні та котлетки зачекають? Супермаркети оновили ціни на свинину, яловичину та сало.

Раніше повідомлялося, може бути дешевшим? В Україні зростає виробництво молока, що з цінами.

Також, майонез, дитячі пюрешки, цукерки і навіть червона рибка за приємними цінами: настав час бігти в "Сільпо" за знижками.