Непоодинокі випадки коли українці платять за спожитий газ більше, ніж напалили за місяць. У такому разі гроші не пропадуть дарма, кажуть у газопостачальній компанії "Нафтогаз".

До "Нафтогазу" звернулася українка, яка виявила, що переплатила за спожите блакитне паливо. Вона поцікавилася, що робити у такій ситуації.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Якщо в особистому кабінеті вказує, що є переплата, що робити в цьому випадку?", - написала клієнтка.

Переплата за газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Переплата за газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

У газопостачальній компанії заспокоїли, що зайві кошти не пропадуть дарма. Вся сума переплати зберігатиметься на особовому рахунку клієнта та її можна використовувати для оплати послуг за подальші періоди.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"У разі наявності переплати на Вашому особовому рахунку Ви можете використовувати ці кошти як оплату за наступні періоди споживання газу", - пояснили фахівці "Нафтогазу".

Слід нагадати, що клієнти "Нафтогазу" можуть перевірити стан рахунку, зокрема наявність переплати, в особистому кабінеті. Там можна проводити оплату, а також користуватися іншими послугами компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" пояснив, як правильно передавати показники лічильника: із платіжками буде ідеальний порядок.

Також наш портал інформував, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, наші показники ігнорують: у "Нафтогазі" українцям підказали, як вирішити популярну проблему.