Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок звертають увагу на зміни в цінниках головних продуктів харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на капусту, моркву та цибулю.

У перші дні листопада ціни на овочі залишаються на порівняно невисокому рівні. Так, цибулю та моркву, які на початку літа продавалися по 50-70 гривень за кілограм, зараз можна купити по 8-12 гривень. Також встановлено низькі ціни на капусту.

Про це стало відомо завдяки детальній інформації від аналітиків моніторингового порталу GoToShop.

Овочі, фото: Знай.ua
Овочі, фото: Знай.ua

Вартість цибулі

Ціни на цибулю у супермаркетах стартують від 7,90 грн./кг у Сільпо. У Новусі ціна складає 11,59 грн./кг, в Ашані та ЕКО Маркеті цей овоч продають по 11,90 грн./кг.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ціни на цибулю, скріншот: gotoshop
Ціни на цибулю, скріншот: gotoshop

Вартість моркви

Найнижча вартість моркви встановлена ​​у мережі Сільпо – 6,20 грн./кг. По 6,90 грн./кг овоч пропонують у Варусі, по 7,70 грн./кг – в Ашані, по 7,90 грн./кг та 7,99 грн./кг – у ЕКО Маркеті та Новусі відповідно.

Ціни на моркву, скріншот: gotoshop
Ціни на моркву, скріншот: gotoshop

Вартість капусти

Найдешевше капусту наприкінці жовтня продають в АТБ – 5,79 грн./кг, у Сільпо – 6,90 грн./кг, у Варусі – 7,20 грн./кг, у Новусі – 7,29 грн./кг. , в Ашані – 7,80 грн/кг, в ЕКО Маркеті – 7,90 грн/кг.

Ціни на капусту, скріншот: Minfin
Ціни на капусту, скріншот: Minfin

Нагадаємо, в Україні рекордно подорожчала картопля: ціни на моркву та буряки поки що обнадіюють.

Раніше повідомлялося, ціни на молочку почали "кусатися": скільки коштує молоко, сметана та сир у супермаркетах.

Також, ціни можуть зростати швидше, ніж у 2023 році: як інфляція вплине на вартість товарів наступного року.