Абоненти скаржаться на якість надання послуг мобільним оператором "Київстар". Скарга з'явилася у коментарях на офіційній facebook-сторінці компанії.

Абонентка поскаржилася на Київстар через те, що гігабайти інтернету за її тарифом чомусь закінчуються раніше, ніж вона їх могла б використати.

Київстар.  Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

"Дуже цікава у вас "арифметика". За 250 грн надавалося 40 ГБ швидкісного інтернету, і використала я їх, за вашими розрахунками, за 6 днів. Тепер цей тариф вже коштує 325 грн і надається 80 ГБ швидкісного інтернету, які я використовую, за вашими розрахунків, за 8 днів", - написала абонентка.

Клієнтка стверджує, що фізично не могла використати стільки інтернету за такий проміжок часу. Вона припустила, що це якийсь акт шахрайства чи збій у системі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Як таке можливо?!!!!! Хіба це не шахрайство?!!!! Причому інтернет періодично зникає. Як ви відстежуєте використання інтернету? Пальцем у небо?", - обурилася українка.

У "Київстар" відреагували на скаргу та запевнили, що не використовують жодних шахрайських схем. У той самий час списання Мб залежить від активності користувача, обсягу передачі/завантаження даних.

Скарга на "Київстар". Фото: скрін https: facebook.com/kyivstar
Скарга на "Київстар". Фото: скрін https: facebook.com/kyivstar

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українка поскаржилася, що її обдурив "Київстар": залишилася без грошей та інтернету, але з пошарпаними нервами.

Також наш портал інформував, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Куди вітер повіє - то є, то ні": клієнтка "Київстару скаржиться на поганий інтернет та зв'язок протягом кількох місяців".