Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи ринок уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що найпопулярніші українські мережі супермаркетів оновили цінники на свіжі фрукти.

Зокрема, йдеться про апельсини, банани, а також лимони. Відразу зазначимо той факт, що лідером зростання цін виявилися апельсини. А ось лимони, своєю чергою, продемонстрували зниження цінника.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на фрукти, скріншот: YouTube
Ціни на фрукти, скріншот: YouTube

Вартість апельсинів

Згідно з відкритою інформацією, станом на 26 жовтня середня вартість апельсинів встановлена ​​на рівні 82,63 грн/кг, що майже на 7 грн дорожче, ніж минулого місяця. Цінник на них коштує від 68,80 грн/кг (Ашан) до 103,90 грн/кг (МегаМаркет). Апельсини преміум можна придбати за 77,95 грн/кг.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ціни на апельсини, скріншот: Minfin
Ціни на апельсини, скріншот: Minfin

Вартість бананів

Подорожчали і банани – їхня вартість підвищилася з 40,83 грн/кг до 46,12 грн/кг. Найпривабливіший цінник, станом на кінець жовтня, пропонують у мережі Метро, ​​тут банани продають по 39,90 грн/кг.

Ціни на банани, скріншот: Minfin
Ціни на банани, скріншот: Minfin

Вартість лимонів

А ось лимони, навпаки, подешевшали з 76,09 грн/кг до 51,07 грн/кг. Найдешевший цінник поставили у мережі гіпермаркетів "Ашан", тут лимони продають по 44,50 грн/кг.

Ціни на лимони, скріншот: Minfin
Ціни на лимони, скріншот: Minfin

Нагадаємо, українцям назвали вартість мінімального продуктового кошика у жовтні: за що доведеться заплатити найбільше.

Раніше повідомлялося, не викидайте шкірку з-під картоплі: для неї є ідеальне рішення.

Також, півпенсії за каву: українців приголомшили новими цінами на напій, цукор та вершки.