Російські окупанти вкотре атакували українські міста, внаслідок чого завдали шкоди обладнанню на одній із теплоелектростанцій ДТЕК.

Про це заявили в офіційному Telegram-каналі "ДТЕК". У публікації зазначили, що ворог продовжує тероризувати цивільні та енергетичні об'єкти України. Зокрема, ввечері 22 жовтня під час обстрілу постраждала одна із теплоелектростанцій ДТЕК.

"На щастя, обійшлося без постраждалих. Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію їх наслідків", - розповіли українцям.

Пост ДТЕК, скріншот
Пост ДТЕК, скріншот

Енергетики запевняють, що роблять все можливе для роботи системи, а також синхронізують свої дії з "Укренерго".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Втім, експерт із питань ЖКГ Олег Попенко впевнений, що почалося саме те, чого боялися всі українці – обстріли об'єктів критичної інфраструктури, які можуть негативно вплинути на опалювальний сезон в Україні.

"Ну ось очікувано. Опалювальний сезон розпочався і почалися серйозні обстріли. І зараз ми побачимо, хто і як не підготувався", - написав він.

Пост Попенко, скріншот
Пост Попенко, скріншот

Нагадаємо, без світла на кілька днів: українців попередили про 5 важливих речей на випадок блекауту - встигніть запастись

Раніше ми писали про те, як правильно платити за розподіл блакитного палива: газовики поділилися важливою інструкцією

Як повідомляв Знай.ua, "Нас водять за носа": "Нафтогаз" вимагає гроші з українців, які опинилися в боржниках через переплату іншому постачальнику