"Укрпошта" порадувала українців новою акцією – доставка ліків здійснюватиметься у відділення безкоштовно. Хто і як може скористатися пропозицією, йдеться на офіційній сторінці поштового оператора у соціальній мережі Facebook.

"Укрпошта" регулярно запускає вигідні акції, що дають клієнтам можливість заощадити гроші на послугах доставки. На цей раз поштовий оператор скасував плату за доставку ліків з інтернет-аптеки.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

Так, українці, які зроблять онлайн-замовлення лікарських препаратів, можуть обрати найближче відділення "Укрпошти" та отримати посилку без плати за послуги транспортування.

"Безкоштовна доставка з "Аптека Доброго Дня" до найближчого відділення. Сезонна застуда може вас оминути, але краще мати готову аптечку під рукою!", - йдеться у повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Українці можуть сміливо поповнювати аптечки, щоб пройти сезон застуд, проте слід поспішати, оскільки акційна пропозиція від постового оператора діє лише до 31 жовтня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Укрпошта" витратить майже 82 млн на запуск системи грошових переказів під час війни: народ протестує.

Також наш портал інформував, "Отримувач має": в "Укрпошті" підказали клієнтам, що робити, коли з посилок крадуть їжу та одяг.

Крім того, ми писали, втрата посилки на поштовому відділенні: інструкція як отримати компенсацію за неї.