"Нова Пошта" - популярний поштовий оператор серед українців. Відправляти посилки можна не лише на території України, а й за кордон.

Нещодавно, на офіційній сторінці оператора повідомила новину, яку так давно чекали українці - тариф вихідного дня в поштомат повернувся. Але разом з радісною новиною трапилася й неприємна ситуація.

Одна з користувачок послугами розповіла, що в неї зникла посилка після того, як вона поклала її в ящик поштомату та оплатила через додаток "Нової пошти".

Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube
Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube

Жінка стверджує, що в обід поклала відправлення, але вже о 14:30 їй прийшло повідомлення, що відправлення не знайдено або було вилучено. Після цього гроші, сплачені за доставку повернули. Але сама жінка стверджує, що весь цей час гуляла з дитиною неподалік поштомату і ніхто не підходив туди, тому вилучити посилку міг тільки кур'єр.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Я знаходилася у поштомата поруч весь час, гуляла з дитиною, в мій ящик в який я поклала посилку ніхто не залазив, так що ніхто окрім кур'єра Нової пошти ніхто не відкривав. Що мені робити?" клієнтка

Представники Нової пошти відповіли швидко на звернення жінки та попросили надати додаткові відомості про посилку. Після цього пообіцяли уточнити інформацію у своїх колег та повідомити жінці про результати.

Звернення до "Нової пошти". Фото: скрін
Звернення до "Нової пошти". Фото: скрін
Звернення клієнтки Нової пошти. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив українців: важливе нововведення щодо карт

Раніше портал Знай інформував, "Нова пошта" запустила спецтариф на доставку: хто зможе заощадити

Також наш портал повідомляв, поліція не знайде винних: шахраї вигадали нову схему через OLX та Instagram