Нова пошта запустила спецтариф на доставку посилок і деякі клієнти зможуть відчутно заощадити. Проте час дії пропозиції обмежений. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Українці зможуть відправляти посилки за спецтарифом – 49 гривень. Пропозиція діятиме до кінця жовтня, щосуботи та неділі. У "Новій пошті" уточнюють, що спеціальний тариф діє лише при відправленні посилок з поштомата до пошти або відділення.

"Нова пошта", скріншот: YouTube
"Нова пошта", скріншот: YouTube

"Для участі необхідно протягом періоду проведення акції відправити посилку з поштомата до поштомата або у відділення. Акція діє щосуботи та неділі", - йдеться на сайті компанії.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Спеціальна пропозиція поширюється лише на тип відправлень "Посилка":

  • об'ємна та фактична вага посилки може бути не більше 20 кілограмів;
  • розміри відправлення мають бути в межах 40 см на 60 см на 30 см;
  • оцінна вартість відправлення може бути не більшою за 10 тисяч гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ні грошей, ні зрозумілих пояснень, ні вибачень": українець "нахопився" проблем через "Нову пошту".

Також наш портал інформував, "Вернули копійки, а вкрали на тисячі": "Укрпошта" насмішила компенсацією за зниклу посилку з гумдопомогою.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як надіслати та отримати посилку через поштомат: у "Новій пошті" дали детальну інструкцію.