Українка поскаржилася, що Vodafone знімає з неї гроші за послуги, якими вона не користувалася. За словами абонентки, проблема повторюється систематично, і пояснити це в компанії не можуть. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на сторінці оператора в соцмережі facebook.

Абонентка Vodafone заявила, що перебуває за кордоном і з її рахунку регулярно списуються кошти за використання мобільного інтернету в роумінгу, при тому, що послугою вона не користується.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Знову і знову, перебуваючи за кордоном, Vodafone Ukraine, знімає всі кошти з рахунку за послуги, якими я не користуюся! Це просто якийсь жах… ось і цього разу так само, не користуюсь мобільним інтернетом у роумінгу, тричі зняли за це гроші!", - поскаржилася українка.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Клієнтка заявила, що інцидент повторювався неодноразово і працівники Vodafone не змогли їй пояснити, куди й чому зникають гроші з її рахунку.

"Щоразу, повертаючись з-за кордону, і спілкуючись зі спеціалістами мені не можуть обґрунтувати причину зняття коштів... це знущання, адже знімаючи всі кошти, позбавляють абонента зв'язку в іншій країні", - обурилася абонентка.

Мобільний оператор відреагував на скаргу та пообіцяв допомогти у вирішенні проблеми.

Скарга на Vodafone. Фото: скріншот facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скріншот facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, після оплати тарифу намагаються повторно здерти гроші: українець попередив про "хитрощі" від Vodafone.

Також наш портал інформував, Vodafone роздасть подарунки: абонентам нарахують халявні гігабайти, хто отримає.

Крім того, ми писали, Vodafone розсмішив абонентів превентивними заходами проти шахраїв: "Зв'язку немає, захищений".