Дуже часто українців хвилюють питання оформлення житлової субсидії. З відповідними питаннями вони звертаються до Пенсійного фонду України.

Але виникають ситуації, коли громадянин хоче відмовитися від виплати. Причин цього може бути багато: переїзд за кордон, допомога вже не потрібна, та інше.

Оформлення субсидії, скріншот: YouTube
Оформлення субсидії, скріншот: YouTube

На офіційній сторінці ПФУ у Фейсбук, звернулася жінка з проханням пояснити, як можна відмовитися від субсидії. В державному органі зазначили, що відмовитися від виплати можна декількома способами: особисто, через веб-портал фонду або електронною поштою. Головним документом стане заява в довільній формі про припинення житлової субсидії.

В заяві повинні бути вказані наступні пункти:

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

1) Назву органу ПФУ, в якому громадянин перебуває на обліку

2) Прізвище, ім'я, по-батькові отримувача субсидії

3) адреса зареєстрованого місця проживання

4) номер телефону та електронна адреса громадянина

5) вид допомоги від якої відмовляється.

Якщо вам необхідно отримати довідку про припинення виплат житлової субсидії, то це потрібно обов'язково зазначити в заяві.

Контакти для зв'язку з представниками Пенсійного фонду України, розміщені на інформаційній сторінці веб-порталу електронних послуг фонду.

Звернення громадянки. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" поділився важливою інструкцією: без цього папірця субсидію не дадуть

Раніше портал Знай інформував, субсидію розраховуватимуть по-новому: у ПФУ надали важливе уточнення

Також наш портал інформував, пенсії та соціальні виплати 2023: як отримати виплати за межами України - детальне пояснення