Перехід різних регіонів "під крило" "Нафтогазу" викликає багато питань. Серед них і питання нарахування спожитого газу.

Все більше українців помічають, що в платіжках компанії з'являються незрозумілі цифри. Так, одна з споживачів газу звернулася з запитанням до "Нафтогазу на офіційній сторінці компанії. Жінку хвилює, де можна провести перерахунок нарахованих кубометрів, адже вони не сходяться з показниками.

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

За даними лічильника, в період з 27 січня 2022 року по 31 серпня цього року спожито 6 кубів, а от по даним сайту лише з 1 травня 2022 по серпень 2023 було спожито 50 кубів газу. При цьому всі показники передавалися вчасно. Споживачка вже зверталася до свого оператора ГРМ, але її направили до "Нафтогазу", а потім почалося замкнуте коло.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

В газорозподільчій компанії відповіли, що всі обов'язки по нарахуванні покладені на облгаз. Тому жінці варто ще раз звернутися до них з відповідною заявою. Тоді, оператор ГРМ змінить спожитий об'єм. В платіжках це буде відображатися лише після того, як облгаз передасть скориговані дані до "Нафтогазу". Після цього працівники проведуть перерахунок платіжок за особовим рахунком користувача. Це відбудеться у місяці, який буде наступним після отримання відредагованих об'ємів.

Коментар клієнтки Нафтогаз. Фото: скрін

Відповідь компанії. Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" нагадали про важливий нюанс: що потрібно пам'ятати споживачам

Раніше портал Знай інформував, як передати показники газового лічильника, якщо вдома зник інтернет

Також наш портал повідомляв, Пенсійний фонд допоможе українцям менше платити за газ: три прості кроки до пільг