На Закарпатті постоять новий аеродром. Про це розповів міністр інфраструктури України Владислав Криклій на власному Telegram-каналі.

Повідомляється, що в 2021 році в Україні почнеться будівництво декількох регіональних аеропортів. Для цих завдань з бюджету виділено 2,4 мільярда гривень.

Згідно зі словами Владислава Криклія, з виділеної суми 1,4 мільярда гривень буде направлено на будівництво нового аеродрому в Дніпрі. 1 мільярд гривень буде спрямовано для реконструкції злітно-посадкових смуг у Вінниці та Херсоні. Крім того, частину цієї суми витратять на модернізацію руліжної доріжки в Рівному. Також 30 мільйонів гривень виділять для проектування нового аеропорту на Закарпатті.

Публікація Владислава Криклія: Telegram
Публікація Владислава Криклія: Telegram
Публікація Владислава Криклія: Telegram

"Розвиток регіональних аеропортів і внутрішніх перевезень - наші пріоритети на найближчі роки. Авіація найбільше постраждала від коронакризи, але з часом обсяги перевезень відновляться. І ми готуємо регіональні аеропорти до активної роботи" - написав Владислав Криклій.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Міністр додав, що в уряді планують будівництво 5-6 аеропортів щороку. Так, на 2022 рік заплановано будівництво аеропортів у Сумах, Чернівцях, Черкасах та Полтаві.

Публікація Владислава Криклія: Telegram
Публікація Владислава Криклія: Telegram
Публікація Владислава Криклія: Telegram

Нагадаємо, що у "слузі народу" закликали владу виділити в бюджеті-2021 кошти на зелену енергетику

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Франківська Марцінків просить у Зеленського 150 мільйонів

Також, "Знай.uа" писав, що Віталій Кличко йде в поліцію через "втомлені" ліхтарі на Шулявському мосту