Традиційно напередодні новорічно-різдвяних свят ужгородські пластуни передають закарпатцям Вифлеємський вогонь миру.

Керівник ужгородського осередку організації Михайло Удут зазначив, що ця акція стала для області доброю традицією.

"Уже третій рік непорушною є наша традиція, коли скаути Словаччини передають ужгородським пластунам Вифлеємський вогонь миру. Цього разу ми розпочали співпрацю із пластунами Словаччини, які разом зі скаутами передали Вифлеємський вогонь миру на кордоні. Сьогодні ми ділимося із Закарпатською ОДА цим талісманом і бажаємо добра, миру, єдності та любові", - розповів він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Голова Закарпатської ОДА прийняв Вифлеємський вогонь і подякував пластунам.

Нагадаємо, раніше Новий Рік 2021: найцікавіші традиції в різних країнах.

Раніше повідомлялося, що у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.