С 24 декабря начнет курсировать поезд Ужгород-Херсон.

Об этом говорится на официальном сайте Укрзализныци.

Так, на маршрут виходить поїзд №5/6 Ужгород – Херсон, який курсуватиме через день. Вирушатиме з Ужгорода о 16:21 та прибуватиме до Херсона о 13:59. У зворотному напрямку відправлення з Херсона – о 15:10 та прибуття до Ужгорода – о 13:11. Передбачені зупинки на станціях Мукачево, Львів, ім. Тараса Шевченка, Долинська, Кривий Ріг, Апостолове.

До слова, 2021 році "Укрзалізниця" планує збільшити тариф на перевезення пасажирів по Україні. Ціна почне зростати з весни. Доходи від пасажирських перевезень досягнуть 7,762 млрд грн. І це на 43,6% вище плану 2020 року і майже вдвічі більше, ніж очікуваний результат поточного року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Компанія має намір отримати в 2021 році отримати 3,53 млрд грн чистого прибутку в порівнянні з плановим показником в 0,07 млн грн в 2020 році при скороченні виручки на 3,2% — до 86,504 млрд грн.

Нагадаємо, на пасажира Укрзалізниці напали в закритому купе поїзда.

Як повідомляв Знай.ua, провідник "Укрзалізниці" готує дрова на пероні для обігріву в поїзді, не нарубаєш не поїдеш.

Також Знай.ua писав, що Укрзалізниця зізналася, навіщо провідник рубав дрова на пероні.