У мережі розповіли про те, як сім'я із Закарпаття змогла стати мільйонерами. Історія їхнього успіху може вас шокувати.

Таким чином, повідомляється, що сім'я лікарів Кучеренко проживає в Копашновому, що на Закарпатті. Спочатку вони стали ФОПами, а потім, мільйонерами.

Через це, місцеві чиновники почали вставляти їм палиці в колеса, так як приватна клініка заважала їм проводити свої корупційні схеми.

Сім'я із Закарпаття, фото: соціальні мережі
Сім'я із Закарпаття, фото: соціальні мережі

Чиновники почали пускати чутки Різні, щоб люди не ходили туди підписувати декларації. Однак, коли люди почали отримувати якісні послуги безкоштовно, всі питання відпали відразу ж.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

На два лікарі зараз приблизно 3800 пацієнтів з усієї області. Також, до села на Закарпатті створили 8 нових робочих місць.

Семен з дружиною отримують приблизно два мільйони, і велика частина з них йде на ремонт, податки, і покупку обладнання.

При цьому, лікар розповідає, що раніше у нього була зарплата в п'ять тисяч гривень, і ось, нарешті він заробляє гідно.

Також, він дуже шкодує, що медична реформа не трапилася ще 30 років тому, під час початку незалежності.

Нагадавши, Знай повідомляв, що через коронавірус медики перестали проводити тестування на туберкуліз.

Також Знай писав, що головним джерелом зараження коронавірусною інфекцією covid-19 є близько 10-20% тих, що заразилисямене.

Нещодавно Знай передавав, що в результаті медреформи в державі закінчилися гроші на утримання психіатричного закладу в селі Вільшани Закарпатської області.