На Волині вітчим зґвалтував падчерку. Про це розповіли в програмі "Секретні матеріали" на каналі "1+1".

Повідомляється, що 30 жовтня поліцейські Іваничівського відділення поліції затримали 63-річного чоловіка, якого підозрювали в згвалтуванні 130-річної падчерки. Дівчинка не раз скаржилася мамі на домагання з боку чоловіка, проте вона не хотіла слухати дочку.

Читайте Знай в Google News!

Факт злочину вдалося виявити завдяки соціальним службам, які під час перевірки неблагополучних сімей знайшли вагітну 13-річну дівчинку. Вони відразу ж повідомили в поліцію, після чого 63-річного вітчима затримали і провели тест ДНК, який довів його провину.

В даний момент чоловік перебуває під вартою в СІЗО, а дівчинку планують перевести в дитячий будинок. Вона вже народила дитину і в даний момент знаходиться під наглядом лікарів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вітчим поглумився над патчеркою, кадр з репортажу Секретні матеріали: YouTube
Вітчим поглумився над патчеркою, кадр з репортажу Секретні матеріали: YouTube
вітчим поглумився над патчеркою, кадр з репортажу Секретні матеріали: YouTube

При цьому мама дівчинки досі не вірить в те, що чоловік винен у зґвалтуванні і готова чекати, поки його випустять з в'язниці.

За даним фактом чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 152 (зґвалтування особи, яка не досягла 14 років) Кримінального кодексу України. В даний момент ведеться досудове слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що по-звірячому побита в поїзді Лугова вперше зустрілася з кривдником

Як повідомляв портал "Знай.uа", під шумок виборів суддя у Кагарлику випустила на волю копа-ґвалтівника

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі неадекват напав на жінку