Богдан Андріїв може залишитися на наступний термін на посаді мера Ужгорода. Про це стало відомо з результатів екзит-полу в програмі "Свобода слова Савіка Шустера".

Повідомляється, що за результатами екзит-полу "Свобода слова Савіка Шустера", чинний мер Ужгорода Богдан Андріїв лідирує у виборах міського голови.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з результатами місцевих виборів 25 жовтня, у більшості міст перемогу здобули діючі мери.

Шустер підкреслив, що в опитуванні взяли участь майже 40 тисяч осіб, а ГО похибка становить 1,9%.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, перше місце у виборах на посаду мера Ужгорода займає діючий міський голова, самовисуванець Богдан Андріїв. На ось місці знаходиться кандидат від" Слуги народу " Віктор Щадей, а на третьому самовисуванець Сергій Ратушняк.

Богдан Андриив, фото: Facebook
Богдан Андриив, фото: Facebook
Богдан Андриив, фото: Facebook

На виборах до міської ради Ужгорода лідирує партія "Слуга народу". На другому місці "опозиційна платформа - за життя". На третій позиції розташувалася "європейська солідарність", а на четвертій партія"Наш Край".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, місцеві вибори 2020: де дивитися онлайн результати екзитполів

Як повідомляв портал "Знай.uа", три округи на Донбасі: як насправді "Слуга народу" втратила перемогу

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові голодна пенсіонерка перекусила бюлетенями