В Ужгороді пенсіонери масово порушують законодавство, приходячи на виборчі дільниці з агітаційними матеріалами від партії "Батьківщина". Про це повідомляють у телеграм-каналі «Шептун».

Як зазначається, агітаційні листівки дуже схожі на справжні бюлетені, в яких вказано номер партії та ім'я кандидата, який від неї балотується в даному окрузі. Все це супроводжується закликом "голосувати правильно".

«В Ужгороді літні люди приходять на дільниці з агітпродукцією партії "Батьківщина", яка нагадує бюлетень, де вказано номер партії і кандидат, який балотується в окрузі, і заклик "Голосуй вірно"», - пише автор повідомлення, супроводжуючи його відповідним фото.

«У середині агітки загорнутий паспорт виборця", - додають у телеграм-каналі.

Фото: телеграм-канал "Шептун"
Фото: телеграм-канал "Шептун"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Додамо, що від партії "Батьківщина" в даному окрузі балотується колишній член "Партії регіонів" і партії "Відродження", діючий мер Ужгорода Богдан Андрєєв зі своїми соратниками.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського. Голова Верховної Ради України одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах.

Як повідомляв " Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян " з дивана" у день виборів: "роблю це вперше"