На Закарпатті виборці голосують за межами кабінок. Про це розповіли на порталі "ОПОРА".

Повідомляється, що в селі Красна Тячівського району виборці голосували за межами спеціальної кабінки. За інформацією спостерігача "ОПОРИ" така ситуація сталася через те, що на ділянці були розміщені лише дві кабінки.

Читайте Знай в Google News!

В результаті відсутньої кількості кабінок виникли черги і виборці вирішили почати голосування не проходячи в спеціально відведену зону.

Примітно, що згідно з частиною 5 стаття 248 Виборчого кодексу України, заповнення виборчого бюлетеня є грубим порушенням. Згідно із законодавством бюлетень має заповнюватися особисто виборцем у кабіні для таємного голосування. Під час заповнення бюлетня суворо заборонено присутність сторонніх осіб.також заборонена відео та фотофіксація виборчого процесу та бюлетня.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Публікація Опора Закарпаття: Facebook
Публікація Опора Закарпаття: Facebook
публікація: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.

Також, "Знай.uа" писав, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зробив свій вибір на місцевих виборах