На Закарпатті гроза змусила поля і дороги побіліти – десятки кілометрів були усипані градом. Відповідні кадри опублікував Юрій Павлишинець на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Незважаючи на невластиві зміни в погоді в цьому році (тепла зима і заморозки в травні), осінь проходить навіть надто нормально. Наприклад, карпатські схили вже у всю засипає снігом, а на степовій Україні без зупинки йдуть дощі.

Днями в Іршавському районі Закарпаття місцевий житель спостерігав дивну картину - дороги і поля різко побіліли. Спочатку можна подумати, що випав сніг, проте білизна з'явилася в результаті недавньої грози – дрібний град засипав величезну територію.

Юрій Павлишинець, проїжджаючи повз, не втримався від краси і зняв все на камеру, поділившись нею з користувачами соцмереж.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Geplaatst door Юрій Павлишинець op Vrijdag 16 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Піп Іван Чорногірський На Покрову покрився снігом.

Як повідомляв портал Знай.иа, дороги на півночі Словаччини завалило першим снігом до 10 см.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті в смт Ясіня Рахівського району випав перший сніг.