Піп Іван Чорногірський на Покрови вкрився снігом. Світлину з вершини гори опублікували рятувальники Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту.

Станом на 08:25 14 жовтня на г. Піп Іван Чорногорський хмарно, видимість обмежена до 50 м.

Вітер західний 19-20 м/с. Температура повітря -4°С.

Піп Іва́н — одна з найвищих вершин Українських Карпат, з висотою 2028 м. Розташована на південно-східному кінці головного хребта масиву Чорногора, на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Піп Іван Чорногірський на Покрови вкрився снігом
Піп Іван Чорногірський на Покрови вкрився снігом

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що на півночі Словаччини, в Жилінському районі випав перший сніг. У деяких місцях, особливо на гірських перевалах - до десять сантиметрів снігу.

Поліція з ранкових годин стежила за ситуацією на дорогах, і одразу звернулися до адміністраторів цих доріг для їх обслуговування та прибирання.

Поліція також закликали водіїв у таку погоду не поспішати і по можливості не сідати за кермо або використовувати інші транспортні альтернативи для подорожей.

Аваріям можна запобігти в таких умовах, в основному, використовуючи зимові шини, а також шляхом зменшення швидкості та збільшення відстані між автомобілями. Водіння в складних умовах вимагає максимальної уваги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що стихія готується до шаленого удару, українцям - приготуватися: різке похолодання і крижані дощі. Після затяжного бабиного літа в Україну прийде різке похолодання.

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни" Кліматолог розповіла, які зими будуть в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті на Покрову випав перший сніг. На Покрову особливу увагу приділяли вітру: якщо цього дня вітер зі сходу чи півночі – зима буде холодною; з півдня – теплою; із заходу - до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде перепадистою.