У Виноградівському геріатричному пансіонаті підопічні разом з працівниками пансіонату почали вирощувати гриби.

Директорка пансіонату Наталка Микуляк написала про новинку у соцмережі Фейсбук.

фото з фейсбук

"У святковий день хочемо з гордістю поділитися досягненнями Виноградівського геріатричного пансіонату. Підопічні разом з працівниками пансіонату за підтримки благодійників, які допомогли у придбанні грибниць, почали вирощувати гриби у приміщенні закладу для власних потреб та урізноманітнення меню підопічних. Дякуємо небайдужим людям за підтримку та підопічним які беруть активну участь у працетерапії. Життя активно вирує в нашому закладі під час карантину.

фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

фото з фейсбук

фото з фейсбук

Ось наш перший врожай (шампіньйони, вишенки)", - написала Микуляк і додала фото врожаю.

Геріатричний пансіонат — це будинок для літніх осіб, державна або приватна організація, де літнім людям, що втратили іншу можливість підтримки, чи потребуючих цілодобовий догляд, надається притулок і належні соціально-медичні послуги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Карпати мало не поглинули допитливих туристів — вийшли по гриби і зникли.

Також портал Знай.uа писав, що закарпатці знайшли галявину, всіяну "курячими лапками" - за ціною трюфелів.

Також портал Знай.uа писав, що медики назвали причину масового отруєння На Прикарпатті: "Хапали сосиски брудними руками"