Як повідомили в ДСНС, диспетчер прийняв повідомлення про пожежу в середу 16 вересня вже по 21-й години вечора. Загорівся маленький будиночок 16 квадратних метрів у циганському поселенні. Пожежа сталася в селі Порошково Перечинського району.

На місце пожежі виїхали аж дві бригади рятувальників, бо була загроза перекидання вогню на інші будинки.

Будинок був дерев'яний і згорів повністю.

Причини пожежі встановлюються.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні у Києві вогонь охопив Пирогівське сміттєзвалище, люди, що мешкають неподалік, скаржилися на неймовірний сморід і чорний густий дим.

Про це на сторнці групи "Сусіди. Голосіїв" повідомив киянин Андрій Жемера. У коментарях люди писали, що це єдине звалище, де приймають тверді побутові відходи у Голосіївському районі. Кияни підкреслюють, що воно переповнене до такої міри, що його вже сто років як потрібно закрити і рекультивувати. Люди впевнені, що сміттєзвалище загорілося не випадково: хтось постарався і доклав до цього руку.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що потужний вибух приголомшив Київщину, газопровід розірвало на шматки: "Це якась жесть". Правоохоронці запевняють, що сам вибух прогримів під землею, саме через це утворилася значна яма.

Також портал Знай.uа писав, що недалеко від колишньої домівки Зеленського пролунав потужний вибух, місцеві в паніці: "Схоже на гул літака..."

Також портал Знай.uа писав, що Тернопільщину огорнув їдкий дим, місцеві лютують: "Досить палити!"