До Мукачева Закарпатської області прилетіло незвичайне послання для однієї дівчини. Їй в любові зізнався молодий чоловік, що живе в Угорщині. Він звернувся до редакції Mukachevo.net з оригінальною проханням.

Річард живе в Угорщині, а його кохана вже 5 місяців живе в Україні. Дівчина поїхала додому ще в березні і не змогла повернутися в Угорщину через пандемію коронавірусу. Молоді люди спілкуються віртуально і чекають можливості зустрітися.

Молодий чоловік розповів, що закохався в українку з першого погляду. Він заявив, що це була «стріла амура». Однак дівчина не відповіла взаємністю, йому довелося домагатися прихильності своєї обраниці. Пара довгий час просто дружила, а потім з'явилися взаємні почуття.

Річард розповів, що дівчина на ім'я Нотика з села Гетиня Виноградівського району Закарпатської області стала його дівчиною в жовтні 2019 року. У березні 2020 року Нотика приїхала додому, а в Угорщину вона не змогла виїхати через закриті кордони.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Однак молодий чоловік знайшов спосіб зізнатися в коханні. Він повісив величезний банер з фразою українською " Я люблю тебе!"над тунелем автомобільного шосе Будапешта.

Такий вчинок ще раз доводить, що ні відстань, ні пандемія із закритими межами не можуть бути перешкодою для любові.

Нагадавши, Знай писав, що екс-кохана українського співака Козловського Раміна натякнула на нові стосунки. Дівчина вийшла на прогулянку в яскравому вбранні і порадувала шанувальників визнанням.

Також Знай повідомляв, що учасниця шоу "Від пацанки до панянки" розповіла про свої стосунки з " справжнім Пітером Пеном".

Нещодавно Знай передавав, що священнослужитель з Волині зізнався в любові до Путіна і накликав на себе народний гнів.