Фіаско модного контрабандистка на українсько-угорському кордоні. Намагався збути колекційне спортивне взуття.

Таким чином, повідомляється, що 48-річний житель Львова намагався незаконно провезти в Україну брендові речі через ТП «Тиса».

Як інформує Закарпатська митниця, муцина намагався провезти не задекламоване спортивне італійське взуття. Більше двадцяти предметів одягу італійського модного бренду було вилучено інспекторами митниці в неділю, 9 серпня.

Порушником оказаося 48-річний житель Львівської області. За час митного контролю їм були задекламовані лише речі, які вже були у вжитку їм самим. Співробітники митниці оглянули кілька валіз і коробок, а чоловік в цей час намагався всіма способами відвернути їх.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Але, інтуїція митників не підвела, і вони вирішили оглянути весь вміст мікроавтобуса.

В результаті, в одному з пакетів знайшли новенькі сім пар взуття, 9 чоловіків светрів, а також 11 спортивних костюмів. Було там ще багато чого.

Далі, почала стандартна схема, і водій почав розповідати про те, що він не знав, що це брендові речі, і все це його нібито попросив доставити друг з Неаполя до Львова.

Відносно перевізника складено протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України. Вартість вилучених колекційних речей визначатиме фахівець-експерт. До слова, Ціни цієї торгової марки в Інтернеті коливаються від 7 до 15 тисяч гривень за одну річ. Це при тому, що на одну людину через кордон без письмового декларування та сплати митних платежів можна ввезти товар до 50 кг, вартістю не більше 500 євро.

Раніше портал " Знай.ІІ " писав про те, Як пузо впливає на хабарі: вчені вивели українських чиновників на чисту воду

Портал " Знай.ІА " писав, що Львівські маршрутники наплювали на карантин-їдуть, як оселедці в бочці

Портал " Знай.ІА " писав, що Під Львовом вибухнула машина разом з водієм-нещасний не встиг навіть пікнуть